En dan haalt deze hond plots een babyhertje uit het water

Toen Mark Freeley afgelopen weekend met zijn viervoeters Storm en Sarah ging wandelen aan het strand van Long Island, leek het een dag zoals alle andere te worden. Een fikse, gezellige wandeling met de voeten en de poten in het zand. Maar plots zag Storm iets in het water en ging hij over tot actie. Onverwachts was Mark getuige van een miraculeuze redding. Toen hij tot zijn grote verbazing zag wat Storm uit het water probeerde te halen, begon hij te filmen. Hij legde vast hoe Storm met al zijn macht een gewond babyhertje naar de kant probeerde te brengen. Met succes. 


Storm was duidelijk ongerust over het lot van het kleintje. Terwijl Mark hem prees voor zijn opvallende redding, weigerde Storm het bange hert te laten lopen. Een hoop bemoedigende likjes en bezorgde kopjes volgden.

Mark schakelde hulp in en niet veel later arriveerde een dierenarts. Hij kon het hert veilig in zijn auto laden. Momenteel wordt het diertje verzorgd, maar dokters hebben goede hoop dat het volledig zal herstellen.

Bron: http://www.hln.be/hln/nl/2661/Dieren/article/detail/3211975/2017/07/18/En-dan-haalt-deze-hond-plots-een-babyhertje-uit-het-water.dhtml?utm_medium=rss&utm_content=planetophlnbe24/247/7nieuwsovermilieunatuurenklimaatismwwf